DOMOV NAŠI PROJEKTI KONTAKT
Lesen nadstrešek za avto

Tako kot vpliva vreme na počutje ljudi, vpliva tudi na videz avtomobila. Vremenske spremembe lahko pošteno spremenijo videz  vašega avtomobila, saj dež, sneg, sonce, zmrzal in toča uničujejo barvo vašega motornega ljubljenčka.  Narava je v zadnjih letih postala vedno bolj  nepredvidljiva in tudi če nimate garaže, obstaja rešitev, in sicer - leseni nadstreški za avtomobile! So zelo uporabni in široka izbira le-teh vam omogoča, da izberete tistega, ki se bo najbolj skladal z vašo okolico. Različne oblike, velikosti in barve vam omogočajo, da izberete popoln nadstrešek za vaš avto. 

Nadstreški so tudi rešitev za družine z več avtomobili, kjer garaže postanejo premajhne.  Nadstreški podaljšujejo življenjsko dobo in videz vašega avtomobila in obenem ščitijo pred različnimi vremenskimi pojavi. Z nadstreški racionalno rešimo problem s prostorom za avtomobil. Prav tako ne potrebujemo  veliko prostora za gradnjo nadstreškov, njihova gradnja je enostavna in tudi cenovno ugodna. S široko paleto različnih materialom lahko popolnoma prilagodite videz nadstreška videzu vaši hiši.

 

Nadstrešek za avto Nadstrešek za avto 2 Nadstrešek za avto Nadstrešek za avto Nadstrešek za avto Nadstrešek za avto

 

 

 

 

Lesen nadstrešek za balkon, teraso, vhod

Gradimo tudi nadstreške za nad vhod, s katerimi prihranite mnoge neprijetnosti, so pa tudi atraktivni na pogled. Priporočajo jih mnogi arhitekti, saj niso le uporabni, ampak tudi moderni.
Ponujamo tudi nadstrešnice za balkone in terase, ki zagotavljajo udobje na svežem zraku tudi v dneh, ko je vreme slabše, ob sončnem vremenu pa nudijo senco. So odlična rešitev za izogib mokrim tlom, odlepljenim ploščicam, zamakanju, preperevanju, rji, umazaniji, … Zasnujemo jih tako, da se odlično prilegajo k vaši hiši. Vsak izdelek je unikaten in prilagojen razmeram. Njihova streha je lahko enokapna, dvokapna ali večkapna. Nadstreške na dom dostavimo po delih in jih nato zmontiramo. Po želji jih tudi prebarvamo.

 

lesen nadstrešek lesen nadstrešek lesen nadstrešek lesen nadstrešek lesen nadstrešek lesen nadstrešek lesen nadstrešek lesen nadstrešek lesen nadstrešek

Mizarstvo Čuden
Aleksander Čuden s.p.,
Čučkova 34,
1111 Ljubljana, Slovenija
GSM: 041 696 226
Faks: 05 99 696 22
E-mail: sandi.cuden@siol.net